dordeduca.ro - sau cum sa nu stai acasa!
15.06.2024

YACHT CLUBUL ROMAN
succesorul legal si programatic al Yacht Clubului Regal Roman, continua eforturile si traditiile acestuia in promovarea si dezvoltarea yachtingului si a agrementului nautic in general, in conservarea si ameliorarea ecologica a sistemelor propice desfasurarii acestui tip de activitati, in paralel cu dezvoltarea industriei autohtone de ambarcatiuni sportive si de agrement.

Y.C.R. organizeaza cursuri de pregatire pentru obtinerea brevetelor de conducere pe diverse tipuri de ambarcatiuni, precum si cursuri de initiere pentru copii.

Este editorul revistei YACHT MAGAZIN, principalul mijloc de propaganda al activitatilor navale din Romania.

Contact: [email protected] tel: 312.56.14 fax 212.95.18 Intrarea Chefalului, sector 2, Bucuresti Birouri: Bd. Lascar Catargiu nr. 46, sector 1 Bucuresti
_____

ERGOROM'79
este o organizatie nonguvernamentala cu obiect principal de activitate implementarea cuceririlor stiintei ergonomiei in societatea romaneasca moderna. A luat fiinta in 15 ianuarie 1990.

Fundatia a asigurat un cadru organizatoric specialistilor in domeniul ergonomiei pentru participarea lor la congrese si simpozioane in domeniu si i-a sprijinit in editarea unor carti tehnice de referinta.

Ergorom'79 circumscrie Universitatea "Alexandru Ghica" din Alexandria, Centrul de calificare si perfectionare si clubul "Stiinta" Alexandria.
____

LIGA NAVALA ROMANA
- organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit, reconfirmata la 18 februarie 1990 ca fiind continuatoarea de drept a Ligii Navale Romane, infiintata in anul 1928.

L.N.R. este o asociatie de cultura si propaganda marinareasca, care editeaza publicatii de profil ("Marea Noastra", "Marea noastra pentru tineret"), aducandu-si contributia la reinstitutionalizarea unor traditii specifice, cum ar fi sarbatorirea "Zilei Apelor", "Zilei Marinei Romane", participand la manifestari si actiuni de data mai recenta (Ziua Internationala a Marii Negre etc).

navigare
home
expeditia
echipa
imagini
organizatori
mesaje
sponsori
system plus