dordeduca.ro - sau cum sa nu stai acasa!
25.04.2024
insemnari zilnice
going up going down drag me

:: postfata

Pentru cei care zabovesc pe acest site ulterior datei de 15 august 02[cand a intrat intr-o perioada de conservare], urmeaza o scurta nota explicativa. Paginile de fata reprezinta jurnalul[live la acea data] al unei extinse perinadari nautice.

   Demarata la initiativa Yacht Clubului Roman, expeditia "Olt - Dunare - Mare 2002" s-a desfasurat sub auspiciile unui numar generos de evenimente concurente: 100 de ani de la institutionalizarea sarbatoririi Zilei Marinei(15/07/1902); desemnarea 2002 ca 'An International al Miscarii'; demararea programului guvernamental 'Romania Curata'.
   Scopul principal al expeditiei a fost promovarea sporturilor si activitatilor de agrement nautice si a ideii de turism nautic in sine, alaturi de prelevarea de probe in scopul determinarii gradului de poluare al apelor parcurse, formarea spiritului de echipa si observarea comportamentului la efort fizic al diferitelor grupe de varsta. Cei 4 membri echipajului am convietuit, comunicat si ne-am armonizat eforturile timp de peste 5 saptamani, necesar parcurgerii celor aprox. 1425 Km, petrecuti in mare parte intr-un spatiu de 2.1/0.7m, in conditiile in care nu ne cunosteam in prealabil, fiind in plus mandrii exponenti ai unor generatii mai mult decat distante('33-78').
   Au fost 38 de zile de reusite si deziluzii, de peisaje fabuloase si intalniri cu oameni deosebiti, pe care am incercat sa le impartasim cu vizitatorii dordeduca. Continutul acestui site a fost cladit cu laptopul pe marginea garlei, inainte de culcare seara in cort sau pe unde mai poposeam, in fiecare pauza in care acoperirea ne permitea sa uploadam pozele si intamplarile zilei si sa comunicam cu cei care ne urmareau de la mal.

   La vremea respectiva ODM ne-a luat putin prin surprindere, dordeduca era inca un proiect de sertar, urmand sa fie lansat in aceasta vara[2002], ca un portal/comunitate pentru oameni asemanatori noua, cu informatii mai mult sau mai putin turistice, propunandu-si promovarea si cultivarea unor evenimente si destinatii inedite din arealul mioritic. De altfel adunand date si contacte, Mihai a dat peste expeditie, la un moment dat am fost amandoi cooptati, si am inceput pregatirile. Plecarea fiind programata la o saptamana dupa ce amandoi ne sustinusem proiectele de diploma[finalizate -mi-e rusine sa recunosc :) - pe ultima suta de metri], probabil va faceti o idee de ritmul voios al pregatirilor[big hug here 4 nice ppl@Incremental].

   Pregatim un update - de fapt sa lansam site-ul asa cum a fost proiectat initial - candva in urmatoarele doua luni, daca suntem harnici si contextul ne permite poate chiar mai repede. Suntem deschisi oricarui tip de colaborare, daca simtiti ca v-ar face placere sa contribuiti la un proiectul nostru cu materiale idei sau organizati la randul vostru un proiect interesant pe care-l considerati promovabil in paginile dordeduca va rugam sa ne scrieti. Oricum daca suna interesant va asteptam sa mai treceti pe aici din cand in cand pentru pandirea update-ului.

     Pana atunci numai de bine.


<< | 16.10.2002 / 20:57:34 | >>
mesaje
Trimite-ne mesajele tale. Avem nevoie de incurajari ... 40 de zile trec mai repede cu prieteni alaturi. Poti vedea toate mesajele pe care le-am primit aici
autor :
esential

Nume cod : O.D.M.02
Categoria : expeditie nautica
Numele navei : Sfanta Maria
Perioada : 8.07 - 15.08

calendar
Iulie August   2002
L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
harta
itinerar nautic
itinerar nautic
aleator
" ... preumblari vizuale ... "

am vazut in 21/07/2002
navigare
home
expeditia
echipa
imagini
organizatori
mesaje
profil
Nicu
Nicu
68!!! (decan de varsta) Scriitor, globe trotter; dupa socul pensionarii, devine adeptul plimbarilor...citeste
aici poti vedea toata echipa
sponsori
Aliantz Tiriac Asigurari
system plus
HP